Tarieven

Hier vind je een overzicht van de verschillende behandelingsvormen.

Therapiesessie

Hoe vaak je komt, zal afhangen van je doelstelling en de grootte van je problemen. Om inzicht te krijgen, oud zeer op te ruimen en op eigen benen verder te kunnen, reken ik meestal op 6 tot 8 sessies. Het is echter ook heel goed mogelijk dat je met 2 of 3 sessies weer helemaal vooruit kunt.

Inhoud van de sessie

De inhoud wordt per sessie door ons gezamenlijk bepaald, gestuurd door de situatie van dat moment en kan bijvoorbeeld bestaan uit gesprekken en/of bio-energetische oefeningen. 
Soms krijg je ‘huiswerk’ mee.

Duur ca 1 uur

 

Therapiesessie met Reiki of anti-stress massage.

Dit wordt meestal ingezet als er sprake is van een chronisch ziektebeeld, ernstige ziekte, burn-out, rouwprocessen. Reiki helpt het zelf-genezend vermogen van het lichaam en waar genezing niet (meer) mogelijk is, met het in balans brengen door rust en ontspanning. In combinatie met de therapeutische gesprekken helpt dit bij het acceptatieproces, verminderde pijnbeleving en een verbetering van het algehele  gevoel van welzijn.

Inhoud van de sessie

Je ondergaat een speciale, voor jouw situatie aangepaste Reiki-behandeling of massage. Met speciale aandacht voor die plaatsen waar beperkingen of verstoringen in het lichaam zijn of voor het gericht ontspannen van lichaam en geest. 

 

Duur  1,5 tot 2 uur

Wandelcoaching

Als je meer beweging wilt, er niet van houdt om binnen op een stoel te zitten, kan gekozen worden voor 'therapie onderweg'. Vanuit de praktijk wandelen we de natuur in. Het wandeltempo is gematigd. Zorg wel voor goede wandelschoenen want we lopen ook buiten de wandelpaden.

 

Duur ca 1,5 uur

Reiki-behandeling

Een uitgebreide, ontspannende, Reiki-behandeling. Met deze behandeling krijg je Reiki-energie over je hele lichaam toegediend. Je ligt ongeveer een uur op een comfortabele behandeltafel (geheel gekleed).

 

Mochten zich tijdens deze Reiki-behandeling levensvragen aandienen die speciale aandacht verdienen of een coachings­behoefte, dan kunnen we in overleg de behandeling uitbreiden naar een therapiesessie of we kunnen een aparte afspraak maken.

Duur 60 minuten

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek geef je mij een indicatie van je situatie, waardoor ik kan bepalen of ik je hierin kan bijstaan. Daarbij kun jij beoordelen of je je prettig voelt bij mij en mijn werkwijze.

Duur ca 25 minuten
Gratis

Afspraken

Afspraken worden ruim ingepland. Daarom dien je bij verhindering de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij het niet tijdig afzeggen, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Vergoedingen

De therapiesessies komen in aanmerking voor vergoeding door vrijwel alle zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent en afhankelijk van de polisvoorwaarden. Vraag het zelf even na bij je eigen zorgverzekeraar. Informatie over mijn praktijk,  zorgnummers en beroepsvereniging etc. vind je op de Contactpagina.

Tarief:

Uurprijs: € 60,00